Unieke buitenspeakers

Met de zomer die officieel op 21 juni is begonnen komt ook het buitenleven automatisch meer op gang. Men kan weer lekker in de tuin dineren en tot ’s avonds laat genieten van de zwoele zomeravonden, uiteraard het liefst onder het genot van een heerlijk achtergrondmuziekje. B&G levert verschillende soorten speakers die geschikt zijn voor dergelijk buitengebruik.

Een van deze speakers is de SA210 van Garvan Acoustic. Deze speaker is net als de anderen in zijn serie perfect voor gebruik in de tuin, bij het zwembad of op het terras. Hij is klein en heeft een fantastisch ontwerp waardoor deze niet alleen een genot voor het oor is maar ook een lust voor het oog. Verder zorgt de gebruikte technologie ervoor dat het geluid in 360 graden verspreid wordt, waardoor men overal kan genieten van een unieke geluidservaring.

Uiteraard is het tijdens de zomer nooit alleen maar zonneschijn, zeker niet in Nederland. Bang zijn voor een beetje regen is echter nergens voor nodig. De materialen die Garvan Acoustic gebruikt zijn special bestemd voor de meest extreme weersomstandigheden waardoor de speakers zelfs in de winter prima werken.