Wie zijn we?

BLG domotica maakt met passie de meest uitgebreide besturingssystemen, thuisbioscopen en audiosystemen bij een breed scala aan klanten. Of het hier nu gaat om een luxe villa, een vakantiewoning op Texel of een tweede huis in het buitenland, door de enorme hoeveelheid ervaring ligt elke opdracht binnen de mogelijkheden van BLG domotica.

De wensen van de klant tot in perfectie uitgevoerd door Ben van Unen en Leendert van der Hoek. Op dit moment bestaat het team uit een tiental werknemers en dat maakt BLG domotica tot een erg compacte organisatie. Het voordeel hiervan is dat de lijnen erg kort zijn en er dus snel kan worden gehandeld. Bij ons krijgt u als klant de aandacht die u verwacht en bovendien verdient.

De kracht van BLG domotica ligt in het optimaal voorzien van uw wensen op het gebied van domotica. Dit kan variëren van heel simpel tot heel ingewikkeld, voor elke wens is een passend antwoord. Dit streven houden we aan vanaf het eerste gesprek dat plaatsvindt en houden we vast tot het moment van oplevering.

Zegt goede dingen over BLG

Een Klant

Is ook heel tevreden met zijn installatie

Pietje Precies

geniet elke dag van het gemak wat het systeem brengt

Mevrouw Willekeurig

Wat doen we?

BLG domotica specialiseert zich in vele diensten en producten. Naast domotica besturingssystemen is BLG domotica ook expert op het gebied van audiosystemen, thuisbioscopen, spiegeltv’s, liftsystemen en de integratie van beveiliging in en om uw huis. Met de hedendaagse ontwikkelingen is vrijwel niets onmogelijk.

Om u een beeld te geven bij de ontelbare mogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek bij ons in Barendrecht. BLG domotica heeft hier een showroom volledig ingericht met de allernieuwste technieken. U kunt hier niet alleen terecht voor advies maar ook voor een volledige experience in onze thuisbioscoop waar u onderuitgezakt in een luxe bioscoopstoel kunt genieten van de ultieme filmervaring.

De technische mogelijkheden kunt u bij ons in de showroom allemaal aan de lijve ondervinden. Elk systeem en product is custom made en sluit dus precies aan op wat u wilt. U als klant bepaalt!

Hoe werken we?

Een project bij BLG domotica bestaat altijd uit drie fases. Om het voor u overzichtelijk te maken zijn de drie fases en bijbehorende activiteiten hieronder beknopt uitgewerkt.