Op de dagen 3, 4 en 5 juni is B&G te vinden op de beurs, Design District. Een vakevenement speciaal gericht op interieurdesign. Op deze beurs van ongeveer 6.000 m² staan zo’n 150 kwaliteitsdeelnemers.

Het evenement vond voorheen plaats in de regio Rotterdam onder de naam 100% Design. In het begin in de Cruise Terminal Rotterdam, Vervolgens 7 jaar lang in de Van Nelle Ontwerpfabriek. Sinds 2012 is de beurs te vinden in de gebouwen van Taets op het Hembrugterrein in Zaandam. Deze locatie is gunstig gelegen en daarmee goed te bereiken voor bezoekers, een ideale locatie dus voor een dergelijk evenement.

Tijdens deze beurs zal B&G alle drie de dagen een stand bezetten waar een kleine impressie wordt gegeven van de velen diensten en producten die B&G aanbiedt. Zo zal er verlichting van Flos aanwezig zijn, maatmeubelwerk van De Arend en schakelmateriaal van onder andere TENSE, Basalte en Berker. Daarnaast kan ook een van de liftsystemen van Future Automations bezichtigd worden. Zoals gezegd is dit slechts een kleine impressie van wat B&G allemaal te bieden heeft, desalniettemin is het zeker de moeite waard om een bezoekje te komen brengen.